Rendelési információk

a) Regisztráció

Megrendeléseket kizárólag regisztrált felhasználóktól tudunk fogadni! A regisztráció menüpontban személyes adatait kitöltve, email címét és egyéni jelszavát megadva egy aktiváló linket küld weboldalunk a regisztrált emailcímre, melyre kattintva véglegesen megerősítheti regisztrációját. Ezt követően bármikor beléphet adataival és rendelést adhat le.

b) Megrendelés

A kiválasztott termék melletti “Kosárba” gombra kattintva indíthatja el a megrendelést. A megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul ki kell tölteni.
Webáruházunkban leadott megrendelésekről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a vásárló regisztrált emailcímére. Kérem a visszaigazolásban szereplő adatokat ellenőrizze le. Ha nem kapott a rendszertől megerősítő emailt, akkor a rendelése valamilyen oknál fogva nem érkezett meg hozzánk, így azt kérjük, ismételje meg újra.
A tévesen vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben a megrendelést követő legkésőbb 12 órán belül belül észleli és jelzi nekünk a helytelen rendelési adatokat, úgy azt minden következmény nélkül javítjuk.

Csomagküldést csak 8.000.- Ft feletti rendelés esetén lehet igénybe venni.

c) Ruhaméret

A termék kiválasztása előtt kérjük, tanulmányozza át mérettáblázatunkat, hogy a megfelelő méretű ruhát tudjuk elkészíteni Önnek. Amennyiben a méretvétel módjával kapcsolatban bizonytalan, nézze meg méretvételi útmutatónkat, melyet a mérettáblázat menüpontban, a táblázatok alatt talál.

A ruhák konfekcióméretben készülnek (36-50), ennél nagyobb méretre 10-15% felárat számítunk.

A nem megfelelő méretvételből származó hibákért nem vállalunk felelősséget.

A ruha méretének beállítása a weblapon nem lehetséges, ezért kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre levélben küldje el a kiválasztott termék méretét.

d) Fizetés

A feltüntetett eladási árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t (bruttó ár), a szállítási költséget azonban nem. A fizetési mód kiválasztása a lehetőségek (banki átutalás, postai utánvét) előtti körre kattintással történik.

Banki átutalás esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kell egyeztetnie a kiválasztott termékkel kapcsolatban, és csak az egyeztetést követően lehet az alábbiak alapján  utalni a megfelelő összeget.

1. Előleg

Rendelését csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a megrendelés teljes összegének 40%-át előlegként megfizeti. Az előleg összegének befizetéséhez két fizetési mód közül választhat: banki átutalás vagy a megadott elérhetőségi címre kiállított postai csekk. Az előleget kérjük legfeljebb 3 munkanap alatt juttassa el hozzánk. Rendelése az előleg befizetésével válik elfogadottá, a ruha elkészítésének ideje ettől az időponttól számítódik.

2. Fennmaradó összeg

A fennmaradó összeg (teljes összeg 60%-a) kiegyenlítésének két módja van: postai utánvét vagy a megrendelt termék személyes átvételekor készpénzben való fizetés.

e) Szállítás

A ruhákat átveheti személyesen vagy igénybe veheti a postai csomagszállítást is.
A csomagok kézbesítése 1 munkanapot vesz igénybe. A postaköltséget -2.500-3.000 Ft-, csakúgy mint a fennmaradó összeget, a csomag átvételekor kell kiegyenlítenie. Postai utánvét esetén a posta a fennmaradó összegre 50 %-os felárat számol fel. Amennyiben a fennmaradó összeget a ruha postázása előtt átutalja, úgy csak a posta költséget kell megfizetnie a csomag átvételekor.
A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot.

Csomagküldést csak 8.000.- Ft feletti rendelés esetén lehet igénybe venni.

f) Elállás joga

Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletnek megfelelően járunk el.
A Távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 (II.5) Kormányrendelet értelmében a fogyasztónak jogában áll 8 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni.  Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. A nyolc munkanapos határidő (elállási határidő) attól a naptól kezdődik amikor a fogyasztó a csomagot átvette.  Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A visszaküldött áru  ellenértékét az eladó köteles a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül visszajuttatni a vevőnek. Az ellenérték visszajuttatása banki átutalással történik. Az áru visszaküldése kizárólag postai úton lehetséges. A visszárut minden esetben normál postai küldeményként kérjük feladni, mert utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni.

A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia eladó telephelyének címére. Az eladó kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Abban az esetben, ha a terméket használatba vették és azt a fogyasztó nem tudja sérülésmentesen az eladónak visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

A rendelet 5. § (c) bekezdése értelmében az elállási jog nem gyakorolható (többek között) abban az esetben, ha az áru a vásárló személyéhez kötött illetve utasításai alapján került legyártása. Eszerint az elállás joga nem gyakorolható az egyedi méret alapján rendelt ruhák esetében.

g) Garancia

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII.30.) számú GKM rendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.

h) Adatvédelem

Ezúton tájékoztatunk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatkezeléssel kapcsolatban a következő jogszabályokat tartjuk irányadónak:
• 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
• 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban: Ektv.)